Dobrodošli na sajt Dejana Tomića

DejanTomic.com - O meni

Lični podaci

Dejan Tomić - profilna slika

Rođen: 21. marta 1992. u Čačku

Škola: Matematička gimnazija

Fakultet: Matematički fakultet – Informatika

Mejl: [email protected]

Neki od mojih prijatelja...


Aleksandar Vasiljkovic

Tatjana Nikolic

marija zdolsek

Feng Shui

Nenad Bozidarevic

Nenad Banica

Budimir_Ćirić

Branislava

Tamara Tomic

Miljana Kovacevic

Tara

Bella Lostris Lugosi

vidi sve (53)

Poslednje registrovani korisnici:
Slavica Mandic, ktjysxveniali, tholyunyaveniali, mmsah, zoran nikodijevic, infoundelve, tenaveniali, cveta naskovska, monyya, mila milic

Pogledaj moje slike

Osnovno o meni...

Ja sam Dejan Tomić i bavim se programiranjem. Do sada sam napravio nekoliko igrica i programa, i oni se nalaze na ovom sajtu.

U Matematičku gimnaziju idem još od VIII razreda (ogledno odeljenje VIIIa) a pre toga sam išao u školu "Jovan Jovanović Zmaj" u svom gradu, Pančevu. Sada sam student Matematičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu (smer - Informatika).

Od IV razreda osnovne škole idem na takmičenja iz matematike, a od VII razreda iz informatike. Do sada sam osvojio nekoliko titula prvaka regiona ili države.
Idem i u centar za talente "Mihajlo Pupin" u Pančevu i završio sam muzičku školu "Jovan Bandur" u Pančevu (svirao sam klavir).

Išao sam u Petnicu nekoliko puta: prvi put u VII razredu (Letnja naučna škola), zatim u I, II i III razredu na seminare računarstva i u IV razredu na seminar matematike. Bio sam i učesnik osme Konferencije "Korak u nauku" u Petnici 2009. godine.

To je za sada sve što imam da kažem. Ako imate bilo kakva pitanja, primedbe ili pohvale slobodno mi ostavite komentar ili mi pišite na mejl (naveden levo).

Moj Fejsbuk

Poslednji komentari

Dragana Todorovic (22.3.2011. 8:40):

Hello!

Ilija Ruzic (8.2.2011. 8:12):

hejjj....... caos..... super progrmacici..... i igrice.......

Djordje Stojiljkovic (30.1.2011. 8:32):

ove djordje pa nek se zove kao neki tunel

Jovan Veselinov (26.10.2009. 14:57):

igra je sou/ali mnogo detinjasta

Denis Jocic (4.10.2009. 8:00):

Pozdrav Dejane, ja sam Denis, i ja sam programer (jos uvek mlad, ali sam sve bolji i bolji), zainteresovan sam u programiranju, ali mi ne ide bas za rukom, bi samo 3-4 puta na takmicenju, itd. Rodjen sam 21. marta (kao i ti), ali 1996 godine... Svidjaju mi se tvoje igrice pogotovo Upoznajte Evropu i Milioner, to je to za sada, veliki pozzzzz od mene ;-)

Svi komentari (27)
Moraš biti ulogovan za pisanje komentara

© 2006-2021 Dejan Tomić